İçimdeki Fırtına / Agata e la Tempesta (2004) / Türkce Dublaj



KONU==>
Agata 'nın Hayatındaki En Olağanüstü gün, Genç Bir Adamın Ona Kur Yaptığı Gündür ve O Gün,Agata Bir Fırtınaya Kapılmış gibi kendinden geçer.Ama sonra, Agata'nın erkek kardeşi, aslında evlatlık alındığını, çapkın bir gezgin satıcı olan Romeo'nun da kendi kardeşi olduğunu öğrenir. Bu fırtınaların ortasındaki Agata, herkesin sığındığı sakin bir liman gibidir. Ekmek ve Laleler filminin yönetmeninden, başrolünü yine Licia Maglietta'nın üstlendiği çılgınlık dozu yüksek bir komedi daha.








~ 30 Haziran 2009 Salı 0 yorum

Zengin Avcısı Türkçe Dublaj





Filmin konusu:



Maceracı Irène (Audrey Tautou), büyük bir otelde garson olarak çalışan utangaç Jean’ın (Gad Elmaleh) bir milyarder olduğunu sanar. Gerçekte kim olduğunu öğrenir öğrenmez de ondan kaçar. Fakat Jean Irène’ye aşık olmuştur ve onu Fransa sahiline kadar takip edip bulur. Parasız kalmış olmasına rağmen aşık olduğu kızın yaşam tarzını benimser ve şaşalı bir konakta yaşamaya başlar. Bu yeni statüsü Jean’ı Irène’ye gittikçe yaklaştırır. Irène yaşam tarzı konusunda kendisine tavsiyelerde bulunmaya başlar. Bu durum onları birbirlerine gittikçe yakınlaştıracaktır.







~ 29 Haziran 2009 Pazartesi 0 yorum

Puma Klübü Türkçe Altyazılı

4qozqmu.jpg image by sameer20


KONUSU:



Konusu bulunamadı.


FRAGMAN:


http://v.mcomet.com/detail/209202/


İZLE:






~ 0 yorum

Budala Dedektif Türkçe Dublaj











KONUSU:



Ace Ventura, kaybolan hayvanları bulup geri getirme ve çalanların niyetlerini öğrenme konusunda uzmanlaşmış, ucuza çalışan bir özel dedektiftir. Miami Dolphins futbol takımının maskotu olan balina Snowflake ligin final maçı olan Superbowl’a kısa bir süre kala kaybolur. Bunun üzerine takımın yöneticilerinden Melissa Robinson Ace’den Snowflake’i bulmasını ister. Fakat Ace’in işi kolay olmayacaktır, çünkü kaybolan sadece maskot Snowflake değildir, aynı zamanda takımın as oyuncularından da birkaç tanesi kaybolmuştur. Superbowl’a sadece iki hafta kala Ace’e düşen hem maskot Snowflake’i, hem de kaybolan oyuncuları bulmaktır.




FRAGMAN:
http://www.sinematurk.com/film_fragman/17582/Budala-Dedektif&no=0

İZLE:


~ 28 Haziran 2009 Pazar 0 yorum

College Türkçe Altyazılı








KONUSU:



3 kafadar lise son sınıf öğrencilerinin üniversite ortamını merak edip misafir olarak gittikleri okuldaki inanılmaz komik maceralarını anlatan müthiş kahkaha dolu film




FRAGMAN:


http://video.ekolay.net/detay.asp?vid=55000000000006068&cid=40000000000017073


İZLE:







~ 0 yorum

Müfettiş Gadget 2 Türkçe Dublaj





KONUSU:


Çizgi filmden sinemaya aktarılan filmlerin son örneği olan “Inspector Gadget - Müfettiş Gadget”, vücudunun her yanına yerleştirilen 14 bin cihazla kuşanmış biridir. Metro City’nin en ünlü dedektifidir. Ancak alçak Doktor Claw iğrenç bir plan düzenler ve Metro City bankasından milyonlarca dolar çalınması olayını Gadget’in üzerine yıkar. Rütbesi alınan Gadget bunun üzerine Claw’ın izini sürmeye başlar.



FRAGMAN:


http://en.dtrailer.com/movies/watch/inspector-gadget-2


~ 0 yorum

Yatakhanede Şenlik Var Türkçe Dublaj





Filmin Konusu:



Noel tatilinden üç gün önce Billingsley Üniversitesi'nin McMartin kampüsündeki kız ve erkek yatakhanelerinde hummalı bir faaliyet vardı. Ancak sakın yaklaşan finallere çalıştıklarını sanmayın! Azgın Styles McFee için çok daha önemli bir şey vardı: Silik ve talihsiz bir adam olan kardeşini milli yapmak için kiraladığı Dominique adfındaki ****i bir ******yi bekliyordu! Aynı anda diğer yatakhanede Wang öğrenci değişim programı dahilinde gelecek olan ve çok az İngilizce bilen Dominique adındaki yabancı bir kız öğrencinin gelişini bekliyordu.
Sizce ne ters gidebilir?


FRAGMAN:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=1706709





Burdan İzleyin:



http://www.megavideo.com/?v=6K66D7FI

http://www.megavideo.com/?v=0OSBV5NZ


Filmi tam ekran 2 bölüm halinde Türkçe dublaj olarak izleyebilirsiniz.

~ 0 yorum

Saç Spreyi - Hairspray


Oyuncular

Harris (Edna Turnblad/Arvin Hodgepile) , Deborah Harry (Velma Von Tussle) , Ruth Brown (Motormouth Maybelle) , Sonny Bono (Franklin von Tussle) , Ricki Lake (Tracy Turnblad) , Jerry Stiller (Wilbur Turnblad) , Colleen Fitzpatrick (Amber von Tussle) , Shawn Thompson (Corny Collins)
Zencilerle beyazlar arasındaki ayrımın henüz ortadan kalkmadığı 60’lar Amerikası’ndayız. Baltimore’da yerel bir televizyon kanalında yayınlanmakta olan Corny Collins Dans Şovu, ayda sadece bir gününü zencilere ayırmakta, programda da zayıf, genç dansçılar yer almaktadır.

Kanalın ve programın politikasına rağmen, dansçı seçmelerinde programa katılmaya hak kazanan, kalıpların dışındaki şişman ve sempatik Tracey Turnblad, devamlı hale gelir ve programın baş dansçısı Amber’ın pabucunu dama atar.

John Waters’ın zencilere ayrılan tek gün olan “Negro Day” üzerinden dönemin ırkçı tutumuna getirdiği eleştirileri gördüğümüz filmde, Tracey Turnblad’in annesi Velma rolünde yönetmenin favori oyuncusu Divine var. Birçok Tony ödülü kazanan 2002 yılında filmden uyarlanan Brodway müzikali ve 2007 yılında yapılan yeniden çevrimi de iyi eleştiriler aldı.
BURADAN İZLE

~ 0 yorum

Gezgin Pantalon Kardeşliği- türkçe dublaj



Tür : Dram / Komedi / Macera
Yönetmen : Ken Kwapis
Yapım : 2005, ABD
Süre : 119 dk.
Oyuncular
Amber Tamblyn (Tibby) , Alexis Bledel (Lena)
America Ferrera (Carmen) , Blake Lively (Bridget)
Jenna Boyd (Bailey) , Bradley Whitford (Al)
Nancy Travis (Lydia Rodman)
Filmin Konusu
Doğdukları zamandan beri hiç ayrılmayan 4 iyi arkadaşın ilk defa birbirlerinden ayrı geçirecekleri o güzel yazın hikayesini anlatıyor. Genç kızlar hepsine tesadüf bir şekilde uyan bir pantolon alırlar ve farklı vücut yapılarına sahip oldukları için bunun bir sihir olduunu düşünürler. Bu pantolonu birbirleri arasındaki bağları için kullanmaya karar verirler. Hayatta dostlukların ne kadar önemli olduğunu anlatan güzel bir gençlik filmi.

~ 0 yorum

genius [komedi] 2007


Konusu:Çevresi tarafından hor görülüp yanlış anlaşılan dahi çocuk, hayatı boyunca hep meydan okumuş fakat ne yapacağına karar veremeyince hiç başarılı olamamıştır. Aradığı gerçeği drama öğretmeniyle yolları kesişince keşfeder. Öğretmeni ondaki bu özel yeteneği keşfeder ve çok özel bir oyuncu olacağını söyler. O artık rüyalarındaki aktör olacaktır.. Çevresinin ve ailesinin onu küçümsemesine rağmen o gerçekten rüyalarına kavuşabilecek midir??


~ 0 yorum

The Ice Harvest

Tür : Aksiyon / Gerilim / Komedi
Yönetmen : Harold Ramis
Senaryo : Richard Russo , Robert Benton , Scott Phillips (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Alar Kivilo
Müzik : David Kitay
Yapım : 2005, ABD , 88 dk.

Oyuncular

John Cusack (Charlie Arglist) , Billy Bob Thornton (Vic) , Connie Nielsen (Renata) , Randy Quaid (Bill Guerrard) , Oliver Platt (Pete Van Heuten) , Ned Bellamy (Sidney) , Lara Phillips (Rusty) , Mike Starr (Roy Gelles)Avukat charli ve ortağı Vic,bir mafya patronundan yüklü miktarda parayı çaldıklarında mükemmel bir suç işlediklerini sanıyorlardı.Ancak kargaşa,şehvet ve ölümcül süprizlerle dolu bir gece geçirmeye başladıklarında,aslında en büyük riski birbirlerine güvenmekle aldıklarını farkederler.Bu süprizlerle dolu muhteşem kara film komedi gerilimin müthiş oyunculardan oluşan kadrosunun baş rolünde John Cusack ve Billy Bob Thortnon var.”anlat bakalım”ve “yarın aslıda dündü”filmlerinin yönetmeni,sizi sonuna dek merak içinde bırakan kahkahalar ve kesin dönüşlerle dolu şaşırtıcı bir filime daha imza atıyor.

~ 0 yorum

Manhattanda Sihir - Enchanted


Tür : Komedi / Macera / Animasyon / Romantik Komedi
Gösterim Tarihi : 21 Aralık 2007
Yönetmen : Kevin Lima
Senaryo : Bill Kelly
Yapım : 2007, ABD

Walt Disney’in unutulmaz animasyon klasiklerinden “Enchanted”,bu kez gerçek aktörlerin kamera karşısına geçtiği live action romantik komedi ve macera formatında günümüz izleyicisiyle buluşuyor.
“Enchanted”ta, peri masallarındaki ülkesinden kötü ruhlu kraliçe (Susan Sarandon) tarafından kovulduktan sonra kendisini günümüz Manhattan sokaklarının katı gerçekliğinde bulan güzel prenses Giselle’nin (Amy Adams) öyküsü anlatılır.
Peri masallarının büyüleyici dünyasında mutlu bir şekilde yaşayan güzel prenses Giselle, kötü ruhlu kraliçenin gazabına uğrar. Aniden içine düştüğü yeni ve zorlu çevresinde hiçbir şeyin peri masallarındaki “sonsuza kadar mutluluk” kavramına uygun işlemediğini görünce şok olur. Kısa süre sonra yardımına gelen yakışıklı bir dul avukatla (Patrick Dempsey) tanışınca hayata ve sevgiye bakış açısı değişmeye başlar. Ancak peri masallarındaki mükemmel prense de (James Marsden) evlilik sözü vermiştir. İki arada bir derede kalınca içtenlikle merak etmeye başlar: Hikaye kitaplarındaki tarzdaki bir romantizm, acaba gerçek dünyada varlığını koruyabilecek midir?
Walt Disney Pictures’ın sunduğu “Enchanted”ın yönetmenliğini “Tarzan” ve “Eloise At Christmas Time”dan tanıdığımız Kevin Lima üstlendi. Senaryosunu Bill Kelly’nin (Blast From the Past) yazdığı filmin yapımcılığını Barry Josephson ile Barry Sonnenfeld gerçekleştirdi. Filmde dinleyeceğimiz birbirinden güzel müziklerle şarkı sözleri ünlü besteci Alan Menken ile şarkı sözü yazarı Stephen Schwartz’ın işbirliğiyle (Pocahontas, Hunchback of Notre Dame) ortaya çıktı.





~ 0 yorum

Three Can Play That Game Türkçe Altyazılı





Filmin Konusu:


Byron bir yarışmayı kazanınca patronu ona asılmaya başlar tiffany bunu görünce olanlar olur ve Shante Smith e yani aşk doktoruna gider ve eğlenceli dakikalar başlar.








~ 0 yorum

İrlanda Macerası Türkçe Dublaj






KONUSU:



Kasabaları'nın satılacağını öğrenen İrlandalı köylüler, kasabalarını kurtarabilmek için ihtiyaçları olan parayı aralarında bir şiir yarışması düzenleyerek toplayabilecekler mi?

Fragman:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=2011382





~ 0 yorum

Newyork Taxi Türkçe Dublaj





Filmin Konusu:



Hız canavarı Belle Williams, New York’un en hızlı taksisi olsa da, aslında bir yarış arabası sürücüsü olmayı hayal etmektedir. Bu konuda da oldukça iyi sayılır. Andy Washburn ise araba kullanma konusunda şehrin en yeteneksiz polisidir. Aletlere karşı beceriksizliği, onu işinde tam bir kaybeden konumuna getirmiştir.

Uzun bacaklı güzel Vanessa’nın liderliğindeki Brezilyalı banka hırsızlarının peşine düşmesi gerekince işi iyice zorlaşır. Bu ilginç ve tehlikeli hırsızları yakalamak için Washburn kaderin yolunu birleştirdiği Belle ile güç birliğine gider.

Ve New York sokakları suçluların peşinde zorlu bir kovalamaca için hiç de alışık olmadığı türden bir ikilinin, arabasız bir polis ve hız canavarı bir taksicinin maceralarına tanık olur…

TEK BÖLÜM


~ 0 yorum

Shredderman Rules - Shredderman Kuralları



Yapım : 2007, ABD
Tür :Aile / Komedi
Yönetmen :Savage Steve Holland
Oyuncular evon Werkheiser, Tim Meadows, Daniel Roebuck, Andrew Caldwell, Dave Coulier
Süre : 1 saat, 30 dk.

tek bölüm

~ 0 yorum

Mart Kedileri Türkçe Dublaj





Filmin Konusu:


Evlenmeme sözü veren altı arkadaş,her biri 1000 dolar bağışla ortak bir fon oluştururlar ve sona kalan bekar erkeğin parayı alacağını kararlaştırılar.Yedi yıl sonra,yalnızca iki kişi bekardır.Ödül yarım milyon dolara yükselmiştir.Oldukça yüklü bir kumar borcuyla çaresizliğe düşen Michael,Kyle'ı tuzağa düşürerek hayatının aşkı Natalie ile evlendirmek üzere planlar yapar.Michael ve Natalie,planlarına bir kütüphaneci,bir Las Vegas gansteri,sperm bankasını dahil ederek Kyle'ı sürükledikleri düzmece evlilik sayesinde parayı alarak paylaşmayı hayal etmektedirler.Ancak Michael'ın Natalie'ye yeniden aşık oluşuyla,bu para avı ani bir yön değiştirmeyle içinden çıkılmaz bir hal alır ..








Burdan İzleyin:


http://www.megavideo.com/?v=OWZJLREN

http://www.megavideo.com/?v=JF75C7N8

~ 0 yorum

Çılgın Arkadaşlar Türkçe Dublaj





Filmin konusu:


Reno Rizzolla (A.J.Buckley)’nın oda arkadaşlarıyla hep sorunları olmuştur. Son olarak eski nişanlısı Jenny’nin birlikte kaldığı bir arkadaşıyla kendisini aldatmasından sonra bir daha oda arkadaşı edinmemeye karar verir. Aylar sonra yeni nişanlısı Holly (Holly Fields) ile birliktedir ve hem işinden kovulmuş, hem de oturduğu evi boşaltması için bir ilan almıştır. İki sevgili kafa kafaya verip bu durumdan kurtulmak ve bir çıkış yolu bulmak için kolları sıvarlar. Tam bu sırada Reno’nun amcasının ölüm haberi gelir ve ondan kalan mirası almak üzere Los Angeles’ın yolunu tutarlar. Reno’ya miras bırakılan muhteşem köşkte onları çılgın ve komik olaylar beklemektedir ..


Filmin Fragmanı:




http://www.videodetective.com/titledetails.aspx?publishedid=660732



Burdan İzleyin:



http://www.megavideo.com/?v=8VT3E5YJ

http://www.megavideo.com/?v=85CYUUIV


Filmi tam ekran 2 bölüm halinde Türkçe dublaj olarak izleyebilirsiniz.

~ 0 yorum

Reno 911 Miami Türkçe Dublaj





Filmin Konusu:


KOCAMAN KAHKAHALAR... KISACIK ŞORTLAR
Eğer kaba saba espriler, patlayan balinalar ve çılgın polisleri çılgın bir komedinin yıldızları olarak izlemek istiyorsanız, ünlü dizi Reno 911’nin bu uzun sinema versiyonu tam size göre.

Miami’nin “gerçek” polis gücü, biyolojik bir tehdit nedeniyle karantina altına alınınca, Miami güney sahillerinin tek umudu olan Reno, ulusal polis toplantısı için görevlendirilir.







Burdan İzleyin:


http://www.megavideo.com/?v=TOXNM29K

~ 0 yorum

Sürüsüne Bereket 1 Türkçe Dublaj






Filmin Konusu:


Modern Amerikan ailesi ortalama 1.87 çocuk sahibidir. Fakat Tom Baker ve sevgili eşi Kate bir düzine çocuk sahibi olarak hayatın belki daha ucuz değil ama daha iyi olacağına inanmaktadırlar.

Baker'ların hayatı Illinois'in küçük bir kasabasında kalabalık aileleri ile mutlu ve huzurlu geçmektedir.Tom'un kasabanın futbol takımının koçudur. Ailenin günlük yaşamı sevgi ve kaosla örülüdür...Ne tür kaos mu... Çocukların kurbağasının kahvaltı masasında zıplaması gibi kaoslardan bahsediyoruz...

Tom hayalindeki iş olan büyük bir ünivesitenin koçluğu teklif edildiğinde aile meclisini toplayıp her ne kadar çocukları istemese de yeni bir hayata adım atmaya karar verirler.Aynı zamanda Kate de hatıralarını yazdığı kitabın basılacağını öğrenir.Ajansı onu New York'a kitabının tanıtımını yapması için çağırmaktadır. Tom hem bütün çocukların sorumluluğunu hem yeni eve ve yeni işe alışmanın güçlüğünü tek başına yüklenmek zorunda kalacaktır.



PART1

PART2


~ 27 Haziran 2009 Cumartesi 0 yorum

Kedi - The Cat in the Hat



Tür : Komedi / Macera / Fantastik
Gösterim Tarihi : 23 Nisan 2004
Yönetmen : Bo Welch
Senaryo : Alec Berg , David Mandel , Jeff Schaffer , Dr. Seuss (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Emmanuel Lubezki
Müzik : David Newman , Marc Shaiman , Scott Wittman
Yapım : 2003, ABD , 78 dk.

Oyuncular

Mike Myers (Kedi) , Alec Baldwin (Quinn) , Kelly Preston (Anne) , Dakota Fanning (Sally) , Spencer Breslin (Conrad) , Amy Hill (Bayan Kwan) , Sean Hayes (Bay Humberfloob)
Conrad ve Sally Walden isimli iki kardeş, yağmurlu bir günde evlerinde tek başlarına vakit geçirmektedir. Canları fena halde sıkılmaktadır. Derken içeriye insan görünüşlü kocaman bir kedi girer. Bu şapkalı kedi, gecelerine olağanüstü bir eğlence katacaktır. Fakat ailelerinin eve dönmesine yakın, olaylar karışmaya başlar


~ 0 yorum

Pariste İki Gün Türkçe Dublaj

Pariste İki Gün











Filmin Konusu:



New York'ta yaşayan genç çift Jack ve Marion tatillerini Avrupa'da geçirmeye karar verirler. Son derece romantik Venedik tatilinin ardından ikili Marion'un ailesinin yaşadığı Paris'te 2 gün geçirmeye karar verir. Aşıklar şehri Paris fikri Jack'i başta heyecanlandırsa da işler hiç de beklendiği gibi gitmez. Marion'un zamanında şehrin yarısı ile çıkmış olduğunu şaşkınlıkla öğrenen Jack, Fransızların sex konusundaki rahatlığı karşısında da şaşkına döner. Komik olayların birbiri ardına sıralandığı iki günün ardından aşıklar bir yol ayrımına gelirler.





Burdan İzleyin:


http://www.megavideo.com/?v=7R872RWH

http://www.megavideo.com/?v=B7DVEC99

~ 0 yorum

Vay Anam Vay 2 Türkçe Dublaj

Vay Anam Vay 2




TUR:Aksiyon / Komedi








Filmin Konusu:



2000 yılında Big Momma's House (Vay Anam Vay) filminde Martin Lawrence Koca Anne rolü ile kariyerin en ağır ve en büyük rolünü canlandırdı. FBI ajanı Malcom karakteri ile bir banka hırsızını yakalayabilmek için oldukça farklı bir yöntem seçip kılık değiştirdi. Lawrence daha cesur, daha büyük ve daha kötü bir Koca Anne olarak izleyicilerin kaşısına dönüyor...

Bu kez, Lawrence'in Koca Anne kılığına bürünmesinin sebebi ulusal bir güvenlik felaketini önlemek... Fakat Koca Anne'nin ülkeyi kurtarmak için öncelikle şüpheli ve garip bir ailenin çocuklarına bakıcılık etmek durumundadır... Malcolm ölümcül bir bilgisayar virüsü tarafından tehdit altında olan ulusal güvenlik dosyalarını kurtaramaya çalışıyor...Ne yazık ki bu virüsü yok etmenin tek yolu yaratıcısına yakın olmak. Bu arada Tom Fuller'ın Orange County'deki evinde bir hizmetçiye ve dadıya ihtiyacı vardır. Bilin bakalım bu bakıcı kim olacak... Tabi ki Koca Anne... Bütün bunların dışında Koca Anne, kırılmaya çok yaklaşmış Fuller ailesinin bağlarını pekiştirmeye ve onları tekrar birbirlerine bağlamaya da çalışacak. Bu arada tabii kendi ailesine olan inancı ve bağlılığı da pekişecek ..







Burdan İzleyin:


http://www.megavideo.com/?v=V4IW2YHR

http://www.megavideo.com/?v=NP8VVV32

~ 0 yorum